Robbe Hoogewijs (20) creëert duurzaam kledingmerk

Een rugzak vol ambitie en doorzettingsvermogen, dat is alles wat Robbe Hoogewijs en Ruben Bats nodig hadden om in 2022 hun eigen kledinglijn te lanceren. SpaceBae wil met behulp van kleding de jeugd inspireren om zo zot te zijn als ze maar kan. Een bangelijke kledinglijn voor een bangelijke generatie!

Support your locals 🤝

Duurzaamheid first! Dat is de vuistregel voor Robbe. Bij het creëren van kleding werd hij zich bewust van de ecologische impact van de textielindustrie. De interesse voor duurzame kleding werd groter en daar werd onmiddellijk werk van gemaakt! Door de handen in elkaar te slaan met lokale leverancies verkleint SpaceBae zijn ecologische voetafdruk. Daarbij zijn alle truien gemaakt uit recycleerbaar materiaal, say whaaat!?

Aim to inspire

Voor Robbe was het al snel duidelijk dat een normale 9 to 5 job niet genoeg was. Naast zijn vaste job deed hij heel wat opzoekwerk en begon het ondernemerschap bij hem te kriebelen. Hij waagde de stap en heeft sindsdien daar geen seconde spijt van gehad. Die boodschap wil hij met SpaceBae ook meegeven aan zijn generatie. Volg je ambities en geef nooit op, met een goede portie zelfvertrouwen is alles mogelijk! 💪

Een speciaal moment

Een echte milestone voor SpaceBae was de eerste grote sale van 10 items. Voor velen lijkt dat misschien niets maar voor Robbe was dit een speciaal moment. Het gaf hem de nodige moed en inspiratie om helemaal voor zijn doelen te gaan.

📸 Ook de reclameshoots in het buitenland en op festivals zullen hem altijd bijblijven. Het is de ideale combinatie van hard werk en plezier maken!

De toekomst

“Ik wil de top bereiken, er is geen andere optie!” Klinkt het bij Robbe! 💥 Elke dag is een leerproces en een kans om te groeien, SpaceBae is voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe designs. Wat er nog op de planning staat? Een samenwerking met influencers om de boodschap van SpaceBae verder te verspreiden. En die luidt: Everything is possible if you set your mind to it!

JEZ! WE LIKE! Deze blogpost werd geschreven voor Jessica Bouhez.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius