Hero Image

200 jongerenorganisaties krijgen steun van het JEZ!-fonds

30.01.2023
OVER JEZ!
JEZ!-ORGANISATIES

Geïnteresseerde organisaties konden voor de allereerste editie van JEZ! een projectvoorstel indienen bij de Koning Boudewijnstichting om kans te maken op steun van het JEZ!-fonds. De stichting weerhield zo’n 200 projecten uit Vlaanderen en Brussel. Stuk voor stuk projecten die de veerkracht, de positiviteit en de creativiteit van jongeren in de verf zetten en versterken, en jongeren ook het noodzakelijke duwtje in de rug geven om zich verder te ontwikkelen. 

De volledige lijst van de projecten is terug te vinden op jezofficial.be/projecten. Het door JEZ! ingezamelde eindbedrag zal door het JEZ!-fonds onder deze projecten verdeeld worden.

Een gift doen om het JEZ!-fonds te steunen kan vanaf nu via www.jezofficial.be. Hier kan ook een actie geregistreerd worden om geld in te zamelen voor de geselecteerde projecten.

Kris Vervaet, CEO DPG Media België: "Binnen DPG Media geloven we in de kracht van jongeren en de talenten die ze bezitten. JEZ! wil alle jongeren alle kansen geven en ik ben blij dat we met Qmusic, VTM en HLN kunnen bijdragen aan het uitbouwen van een sterke, jonge generatie. Dat zoveel organisaties in Vlaanderen en Brussel jongeren ondersteunen is fantastisch en ik kijk ernaar uit om samen met hen heel Vlaanderen te enthousiasmeren. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het verschil kunnen maken." 

VTM
Qmusic
HLN
Belfius