Hero Image

Noah zoekt jong muzikaal talent voor zijn project ‘Bar Muzikal’

18.06.2024
HLN

In het kader van het jongerenbudget in Dendermonde wil Noah een Bar Muzikal organiseren. Hij is daarvoor op zoek naar muzikaal talent.

Dit jaar krijgen vier nieuwe projecten, bedacht door Dendermondse jongeren, subsidie via het Jongerenbudget waarmee de stad voorstellen voor een aangenamere en leukere stad steunt. Noah is één van hen. Hij ging voor zijn Jongerenbudget-voorstel de muzikale toer op. Met ‘Bar Muzikal’ wil hij beginnend lokaal muzikaal talent een podiumkans bieden, in combinatie met een zomerbar die zich voornamelijk richt tot jongeren.

Maar daarvoor heeft hij nog wat muzikaal talent nodig. “Wie in een muziekgroep zit, tussen 16 en 30 jaar is en uit regio Dendermonde kan meedoen”, zegt hij. “Het is een mooie kans om podiumervaring op te doen.”

Gratis optredens

De zomerbar voor en door jongeren zal in september afwisselend open gehouden worden door de jeugdverenigingen KSA Sint-Arnout, Chiro Kreale en Jeugdhuis Zenith. Ze bevindt zich vlakbij de jeugddienst, aan Sas 34. Onder de noemer ‘Bar Muzikal’ zijn er gratis optredens van lokale artiesten. Per avond komen twee artiesten aan de beurt, tussen 20.30 en 22.30 uur.

Wie geïnteresseerd is, kan zich kandidaat stellen tot 23 juni. Optreden tijdens de jongerenzomerbar kan dan op donderdagen 5, 12 en 19 september. Info en inschrijvingen: www.dendermonde.be/bar-muzikal.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius