Hero Image

Dit was Antwerpen: dag 5 van de JEZ!-feestweek

31.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

Dag 5 van de JEZ!-feestweek was er eentje om in te kaderen. Misschien in een plastic hoesje, want regen en wind deden hun best om de pret weg te blazen, maar de sfeer was niet kapot te krijgen. Het bedrag dat op de teller verscheen zat daar zeker voor iets tussen. Maar zeker ook de artiesten die het podium veroverden én het publiek dat vollenbak bleef gaan. Merci Antwerpen!

Op het podium 

Gert Verhulst z’n Evanna moest wijken voor het goede doel. Zijn boot kraste op zodat onze JEZ!-boot veilig kon aanmeren met zicht op het prachtige MAS. 

Lokaal dj-talent 2Man nam de opwarming voor zijn rekening en met de nodige beats slaagde hij erin om de vroege vogels aan het shaken te krijgen. Ook Gustaph weet waarom wij hier zijn en deze hele JEZ!-Feestweek op jullie loslaten: Because of you! The Voice-stem Grace heeft niet alleen massa’s vocaal talent, met haar groovy vibe krijgt ze zelfs de stramste benen aan het dansen. Daarna gaf Pommelien Thijs het beste van zichzelf om de avond van een zilveren randje te voorzien. Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob deden er een stevige schep bovenop en slaagden er bijna in om de wolken te laten verdwijnen. De strijd tegen regen en wind werd nipt verloren.

test
test
responsive

Naast het podium 

Pommelien Thijs is geweldig graag gezien in Vlaanderen. Heel wat fans dromen van een selfie en persoonlijke babbel met de eigenzinnige artieste. Voor twee van hen werd vandaag ongewoon goed. Zij waren de gelukkigen die een meet en greet met Pommelien Thijs scoorden.

Schoon bezoek op de JEZ!-boot 

Deze week passeerden er zoveel straffe mensen, moedige jongeren en ook gewoon zot volk in de varende radiostudio van Qmusic. Vandaag bewees Bart De Wever in de Burgemeester-Boomer quiz van Qmusic dat hij écht wel een boomer is met een score van 90%. En ook de Vlaamse regering kwam langs met een stevige cheque van zomaar eventjes 300.000 euro! Onze JEZ!-teller ging er eventjes van blozen 😊

🍓 FruitJEZ! voor het goede doel 

Jessica, een van onze JEZ!-ers stond vanmorgen supervroeg op, gelukkig voor een heel goed en 😋 doel. In Hoogstraten werden de àlleràllereerste aardbeien van het seizoen geveild. Daar werd een fiks bedrag voor neergeteld en dat mocht Jessica meenemen voor JEZ!. Ze kwam zo maar eventjes terug met 8000 euro!

VTM
Qmusic
HLN
Belfius