Hero Image

Dit was Aalst: de hoogtepunten van dag 3 van de JEZ!-feestweek

30.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

Het is officieel bevestigd: Aalst kan feesten gelijk de zotsten. We brachten muzikaal buskruit mee met dj-talent Charles De Gaulle, kleppers Niels Destadsbader en Pauline en Gladde Paling. We kunnen er nog altijd niet goed van over, over, over.

Op het podium 

Woensdagmiddag, zon en een publiek met veel goesting om te dansen. Dat was de perfecte setting voor dj-talent Charles De Gaulle om dag 3 van de JEZ!-feestweek in gang te zetten. Er werd al flink gedanst en reikhalzend uitgekeken naar de immer sympathieke Niels Destadsbader. Hij deed het podium daveren, dook het publiek in en veroverde met z’n heerlijke hits alle harten in Aalst.

Pauline Slangen deed er nog een schepje bovenop en de sfeermeters ontploften als gevolg van haar topperformance. En toen moest Gladde Paling nog komen met z’n next level feestje. Zijn absurde techno bleek een gouden match met de carnavalsgekken van Aalst. Topcombo voor een topafsluiter van dag 3 van de JEZ!-feestweek. 

test
test
responsive

Naast het podium 

Op het water binnenglijden met de zon glinsterend op het water, kleurige rookpluimen op de kade en een muzikaal energiebommetje is het mooiste welkom dat de JEZ!-boot zich dromen kan. 

De Fanfakids zorgden voor een prachtige ontvangst. Deze jongerenpercussiegroep uit Brussel mixt allerlei genres. De kinderen leren ritmes van professionals en slaan er op los tijdens performances overal in het land en regelmatig ook in het buitenland. Hun heerlijke attitude maakt het spektakel compleet. 

Merci Stad Aalst en ook merci aan burgemeester Christoph D'Haese voor de centJEZ! voor het JEZ!-fonds, 10.000 euro dat zien we graag komen. 


Bij Tempo-team durven ze ook al eens zot doen om jou aan een job te helpen. Dat maken ze tijdens de JEZ!-feestweek duidelijk door gratis ijsjes 🍦uit te delen op onze feestlocaties. Gisteren staken Q-dj’s Sean Dhondt en Ulrike D’hauwer alvast een handje toe en schepten bollen à volonté. Zoek in Boom of Antwerpen zeker naar de Tempo Team-ijskar en scoor een fix- of flexijsje en wie weet ook een job.

test
test
responsive

Meet & greet met Niels

Voor twee sms’ers kon de avond niet meer stuk. Ze kregen niet alleen een gratis knal optreden van Niels Destadsbader, ze mochten ook een babbeltje doen en op de foto met de guitige West-Vlaming. Alles wat ze daarvoor deden was een sms sturen naar 4666. Goesting gekregen in een meet & greet? Berre staat voor je klaar in Boom, sms BERRE naar 4666 en misschien is het morgen jouw lucky day. 

Iederéén is welkom bij JEZ! ook jongeren voor wie pakweg naar de radio luisteren niet evident is. Elisa, voorzitster van Doof & Jong! kwam langs bij Jana Dewilde van Qmusic en bracht haar tolk mee, zo was de Q-app even helemaal gebarentaal proof. Jana wilde graag het gebaar voor kat leren, check hier hoe miauwkes dat eruit ziet! 🥰

Tom De Cock is iedere avond zijn zotte zelf in  ‘Afterclub De Cock’. In de open mic-sessie kwamen twee JEZ!-jongeren het beste van hun vocale zelf geven. Luister vooral zelf waarom Jessica en Morane hun plekje in de ether dubbel en dwars verdienen. Jong, zot en bakken talent, zo kennen we onze JEZ!-ers 🤩

Ondertussen in Limburg 

In Center Parcs de Vossemeren in Lommel was het van spetterpieterpater in de mix met een zalig feestje. Het resultaat: een tropische poolparty met enthousiaste zwemmers en geweldige beats. De fun zat er meteen dik in, dankzij de knotsgekke eendjesrace met massa’s prijzen die het feestje opende. 
thumbnail

JEZ!-poolparty @CenterParcs

En in Gent! 

Ja hoor, JEZ!-jongeren hebben tonnen energie, je spot ze deze week overal in het land. 

Cedric en Lowie trokken naar Gent en hielden halt bij twee knappe projecten. Sportaround vzw is een organisatie die sporten altijd en voor iedereen mogelijk wil maken. Daarom maken ze werk van ​SPortspOT, een plek waar iedereen zich sportief kan uitleven en nieuwe sporten ontdekken. 

Ze gingen ook langs bij Broeinest, een droomplek om te chillen voor de goede zaak. In dit gezellige nest is er plek voor alle issues waar jongeren mee struggelen. Een veilige cocon om te babbelen. 
VTM
Qmusic
HLN
Belfius