Hero Image

Dit was Boom: de hoogtepunten van dag 4 van de JEZ!-feestweek

31.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

Ondanks regen en kou, zorgden jullie voor een pak warmte, Boomers. Het mooiste emo-moment, Laura Tesoro die plots opdook op het podium en de dansbeats die maar bleven komen maakte het feestje compleet. Merci voor Dag 4, Boom, check hier nog eens alle hoogtepunten. 

Het was weer een mooi moment om aan te meren in Boom en de warmte van de lokale feestgangers meteen naar onze JEZ!-boot te voelen stromen. De positieve energie van JEZ!-ambassadeur Nora Gharib die het feestje hoste maakte het alleen maar beter. 

Op het podium 

Lokaal dj-talent Madibazz stak meteen van wal met de beste beats. Berre betoverde daarna het publiek met z’n breekbare songs en zorgde meteen voor een geweldig emo-momentje. Een van zijn fans was zo ontroerd dat ze tranen in de ogen kreeg, Berre zag die en ging haar midden in z’n optreden een knuffel geven. “Ik krijg vaak berichtjes dat mijn muziek een vorm van steun is, het doe me heel veel om dat in het echt te zien gebeuren”, klonk het.

“Go Oski!” klonk het in het publiek en ja hoor, dat is wat hij voor 200 procent deed. Surprise van formaat want plots stond hij niet alleen op het podium, maar niemand minder dan Laura Tesoro kwam langs om samen hun song These Nights te brengen. Kippenvel! 

Om te bekomen van al die emotie geen betere remedie dan wat stevige dansbeats. Die haalde DJ Yones met het grootste gemak uit de knoppen. Even later kwamen ook  Jinho 9 en Ian Thomas het podium onveilig maken. Het resultaat: Het resultaat: iedereen aan het boomen! 
test
test
responsive

Naast het podium 


We verstaan maar al te goed dat heel wat fans in de rij stonden om een beresympathieke Berre van dicht te ontmoeten. Er waren maar twee gelukkigen die de eer kregen van een Meet & Greet met Berre dankzij hun sms voor JEZ!. Niet getreurd, ook jij kan nog een meet & greet winnen met niemand minder dan Pommelien Thijs in Antwerpen vandaag. Stuur POMMELIEN naar 4666 voor 17u vandaag, een sms kost je 1 euro voor JEZ! 

En ook de cententeller tikte weer een stukje meer naar boven dankzij de gemeente Boom die een cheque van 5000 euro kwam overhandigen. Merci burgemeester Jeroen Baert vanwege alle jeugd in Boom 🙏

test
test
responsive

Ondertussen in Limburg 

Spotten we daar Jonas Lips in Lommel? Da’s zeker dat! Hij ging een workshop geven tijdens de JEZ! Talks, een tweedaagse conferentie voor jongeren. Talks en workhops over jezelf zijn, duurzaamheid en inclusiviteit. Check! Jong en zelfzeker, ook dat is JEZ! 
Ondertussen bij onze organisaties 

Met 200 organisaties hebben we werk om al die prachtige initiatieven en projecten te leren kennen. Aaron en Nona deden flink hun best en wandelden mee met Gekkoo vzw die per kilometer gesponsord werden. Deze Antwerpse jeugdorganisatie stapte voor hun nieuwe project waarbij ze speelpleinbegeleiders on the job willen opleiden.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius