Hero Image

Dit was Brugge: de hoogtepunten van dag 1 tijdens de JEZ!-feestweek

28.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

De eerste keer is altijd moeilijk, maar niet als er een warm bad van JEZ!-liefde represent is. Dag één van de JEZ!-feestweek was dik de moeite. Daar zaten lokaal dj-talent DJ_Maver, The Starlings, Coely, Henri PFR, Dimitri Vegas & MATTN en Team DAMP zeker voor iets tussen, maar vooral jullie, het geweldige publiek❤️  en àlle jongeren die iets doen voor JEZ!. Zo zot zalig en zalig zot, meer van dat graag 😊

Op het podium

Lokaal DJ-talent DJ_Maver mocht de spits afbijten op de Belfius dj-stage. Een local in z'n vertrouwde habitat, dat is altijd een strak plan om een feestje in gang te steken. Dit jonge dj-talent pakte Brugge meteen in. 

Ook The Starlings brachten al hun talent om een publiek te verwarmen mee. Het werd weer een prachtige rollercoaster van heerlijke hits. 

Coely kon haar ogen niet geloven: “amaai, zoveel volk hier”, klonk het verbaasd. Op JEZ!-volk kan je rekenen voor een feestje any time, ook op een lentefrisse maandagavond. Gelukkig zette Coely de boel in brand en hoefde het publiek alleen maar te viben. Die sfeer konden ze naadloos verder zetten toen Henri PFR het podium inpakte. Die Summer Jams in the distance waren zo welkom. 

Het publiek ging zo los, even vreesden we dat ze al hun danskruit verschoten hadden, maar  Dimitri Vegas & MATTN zijn de beste saus op élk feestje. Wat een zalige cocktail in combinatie met het JEZ!-publiek in Brugge. Team DAMP deed alle koude en vermoeidheid verdampen met z’n stomende set.

Naast het podium 

De Skaters van Push Skateboard Academy zorgden voor een spectaculair welkom op het moment dat onze JEZ!-boot aanmeerde in Brugge. Wat een energie om het eerste feestje in gang te knallen. Ze bleven ons de hele middag lang overdonderen met hun coole tricks op de skate-ramp op de kade. 

Nog meer spectaculaire toeren zijn er dankzij de skyfall en skate-activatie. Gratis en voor niks te beleven op élke halte van onze JEZ!-boot. Daag jezelf uit vandaag in Deinze, morgen in Aalst, donderdag in Boom of vrijdag in Antwerpen.

Ook Tom De Cock ging weer lekker loos in z’n programma Club De Cock. Twee muzikale hoogtepunten die je niet mocht missen: JEZ!-jongere Jessica stelde haar nieuwste single voor. Wow, blown away! En ook de gasten van Antwerp City Pirates maakte indruk met een eigenhandig in elkaar gebokst rap-nummer.

Kyra & Marieke stuurden COELY naar 4666. de twee lucky girls steunden zo uiteraard JEZ!, maar de twee Coely-fans kregen een mooi laagje slagroom op hun dag: ze mochten de JEZ!-boot op voor een meet en greet met Coely herself, inclusief selfie en een gehandtekende totebag. Wow! 

Ben jij fan van Regi? Dan is dit jouw kans: stuur als de bliksem REGI naar 4666 (1 euro per sms) vóór 17u vanavond en wie weet scoor jij een meet & greet in Deinze vandaag.

En natuurlijk waren er ook weer een hoop zalig zotte acties en centJEZ! voor onze 200 jongerenrganisaties. Het stadsbestuur van Brugge kwam langs met een cheque van 10.000€ voor JEZ!, speciaal voor 6 Brugse organisaties. Onze cue om met een gerust hart in te schepen en met onze JEZ!-boot koers te zetten naar de volgende bestemming: Deinze are you reaaaaddy?

Op de boot

Spot je onze JEZ!-boot op de Vlaamse waterwegen laat je dan eens goed gaan een zwaai je armen los. Wordt zeker geapprecieerd door onze Q-dj die hun zotte zelf blijven mét zeemansbenen. Eresaluut ook aan kapitein Kees die de JEZ!-boot veilig naar de Deinze navigeert.

Nog even nagenieten...

test
test
responsive
VTM
Qmusic
HLN
Belfius