Hero Image

Dit was Deinze: de hoogtepunten van dag 2 van de JEZ!-Feestweek

29.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

Of Regi de handjes in de lucht kreeg, Maksim de sfeer wist te kapen en Michael Amani voor ontploffingsgevaar zorgde? Misschien wel, ja 🤩 Wij onthouden maar één ding: Deinzenaars, jullie waren geweldig zot en zonder uitzondering enthousiast. Het Sint-Poppoplein staat in ons geheugen gegrift. Alle hoogtepunten van dag 2 nog eens meepikken, dat kan langs hier. 

Op het podium 

Het is sowieso een goed plan om lokaal dj-talent een podium te geven, vinden we bij JEZ!. En zeker als J-rox dat talent aan de knoppen is. Wat een straffe opener van dag 2 van de JEZ!-feestweek. Het publiek was duidelijk klaar om een versnelling hoger te schakelen en dat had Regi perfect begrepen. Weer of geen weer, knallen zou het in Deinze. De champagne popte op het Poppoplein, handen gingen spontaan de lucht in en de regen werd weggeblazen voor het goede doel.

MAKSIM kwam als welgekomen vervanger voor Flemming die ziek thuis moest blijven. Z’n song ‘Zonder mij’ kreeg meteen een heel andere lading en de sfeer zat zo goed dat de zanger iedereen onder invloed kreeg. Van de positieve soort welteverstaan, zo zijn we wel bij JEZ!

Tijd om de beats weer wat steviger te maken en de benen warm te dansen dacht Michael Amani én met hem alle partypeople van Deinze. Wajooo wat een feestje werd dag 2!

test
test
responsive

Naast het podium 

Altijd een beetje spannend als we in een nieuwe stad aanmeren of we wel écht welkom zijn met onze zotte JEZ!-kuren.  In Deinze moesten we geen seconde twijfelen: de Kunstacademie van Deinze zorgde met djembés en dans voor een vurig warm welkom. 

💙Warme William was er ook bij in Deinze! Nog nooit gehoord van de sympathieke blauwe beer? Warme William heeft àl-tijd tijd voor jou en luistert echt naar wat kinderen en jongeren wakker houdt. De sympathieke goeierd is een bijdrage van het Fonds Gavoorgeluk om jongeren te helpen praten over hun gevoelens. Goed bezig 👍, Warme William!

Ook in gespot in Deinze: kersverse Miss België Emilie Vansteenkiste trok door de straten van Deinze om LotJEZ! te verkopen samen met Deinse burgemeester Jan Vermeulen. Een belevenis op zich, en als je helemaal geluk hebt win je daarna een knotsgekke ervaring met een BV. Miss België gemist in Deinze? Niet getreurd, je kan nog steeds LotJEZ! scoren:

Nadien kwam de burgemeester langs bij Qmusic met een mooie cheque van 10.000 euro voor het JEZ!-fonds.

test
test
responsive

Meet & Greet

Er was ook schoon volk uit het publiek dat een topavond beleefde met een gouden randje. Elisa en mama Katja waren de geluksvogels die de meet & greet met Regi mochten beleven. Elisa liet haar kersverse JEZ!-totebag signeren door Regi en scoorde de mooiste selfie van de avond. 

Ook zin in een meet & greet? Stuur NIELS naar 4666 in ruil voor 1 euro en kom af naar Aalst. Als jij de gelukkige bent mogen jullie met z’n twee een babbeltje doen met Niels Destadsbader. Sms’en kan tot 17u vanavond. 

Huh, een auto in het water?!

Huh, een auto in het water met Birgit Van Mol en Brecht Degeyter uit Blind Getrouwd aan boord, da’s strange. Uiteraard zit er een goed doel voor iets tussen. Niks meer of minder dan de Sidekick Sam Academy waar leerkrachten allerlei workshops en inspiratie vinden om jongeren beter te ondersteunen. Birgit en Brecht kwamen langs met hun amfibiewagen om een ritje cadeau te doen voor hun goede doel. Coole actie! 🌊

Ondertussen in Oostende 


Ondertussen ging JEZ!-jongere Morane op stap om enkele van de jongerenorganisaties beter te leren kennen. Ze kreeg een rondleiding in de BuurtBakkerij in Oostende waar jongeren een warme plek vinden. Van samen koken tot het kopke leeg maken tijdens een bokssessie, much needed, dit project! 

De tweede halte voor Morane was Briek vzw, een organisatie die jongeren met een beperking een toffere tijd bezorgt. Van sporten tot vakantie, zij zorgen voor de funfactor.


VTM
Qmusic
HLN
Belfius