Hero Image

Doe mee met de sms-actie van The Masked Singer en steun JEZ!

02.03.2023
OVER JEZ!

The Masked Singer organiseert een exclusieve ontmoetingsdag! Hét moment om te komen knuffelen met enkele van onze Masked Singers én een foto te scoren met jouw favoriete figuur. Deze ontmoetingsdag wordt exclusief georganiseerd voor de SMS-actie ten voordele van JEZ!.

Hoe kan jij erbij zijn?

Alleen door ‘TMS’ te sms’en naar 4666, is het mogelijk om aanwezig te zijn op dit evenement. Ieder berichtje kost je 1 euro, die gaat rechtstreeks naar het JEZ!-fonds. Je kan de hele maand maart deelnemen. Hoe meer SMS'en je stuurt, hoe meer mogelijkheid om bij het event aanwezig te zijn.

Ben jij één van de gelukkigen?

Indien je bij de gelukkigen bent, ontvang je een groepsticket voor 4 personen. De plaatsen zijn beperkt!

Je wordt zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte gebracht. Ontvang je binnen de week geen telefoontje, dan mag je ervan uitgaan dat je er niet bij bent. Misschien heb je de week erop meer geluk! 

Opgelet: 

  • Enkel bij deelname aan deze SMS-actie is er de mogelijkheid op aanwezigheid op dit exclusieve event. Aanwezigheid is niet mogelijk via andere acties noch via ticketverkoop.

  • Deze actie wordt georganiseerd ten voordele van JEZ! en staat los van het concert in het sportpaleis op 15 april 2023. Wil je daar graag aanwezig zijn, koop dan je tickets via deze link.

svg background ornament
VTM
Qmusic
HLN
Belfius