Hero Image

Gezocht: jongerenorganisaties met straffe, creatieve of zotte plannen 🔎

15.08.2023
JEZ!-ORGANISATIES

Jongeren een stem en een gezicht geven in de maatschappij, daar staat het jongerencollectief JEZ! voor. Net als jongeren alle kansen geven. En daarom zoekt JEZ! jongerenorganisaties die een financiële duw in de rug kunnen gebruiken om nieuwe projecten op te starten die een klein of groot verschil kunnen maken in het leven van jongeren.

JEZ! staat voor Jong en Zot en Jong en zoveel meer. Het jongerencollectief dat gesteund wordt door VTM, Qmusic, HLN en Belfius, maakt dagelijks content voor en door jongeren. Eén keer per jaar organiseert JEZ! de grootste fundraisingactie voor jongeren waarbij het geld ophaalt voor jongerenorganisaties in Vlaanderen en Brussel. Vorig jaar namen 200 jongerenorganisaties deel en werd er 3.219.191 euro opgehaald.

Welke organisaties zoekt JEZ!?

JEZ! wil in het voorjaar van 2024 geld ophalen voor Vlaamse en Brusselse jongerenorganisaties en scholen die een straf, creatief of zot project hebben voor jongeren.  Organisaties die jongeren steunen op fysiek, sportief, artistiek, sociaal, of eender welk ander vlak, en op die manier jongeren de noodzakelijke duw in de rug geven om zich verder te ontwikkelen. 

Waarom inschrijven? 

Omdat JEZ! jouw organisatie financieel helpt jullie projecten te realiseren. Via gerichte marketingcampagnes en een te zotte actieweek roept JEZ! samen met VTM, Qmusic en HLN heel Vlaanderen op om alle ingeschreven jongerenorganisaties te steunen. Meer fuzz en buzz kan je je niet wensen. 

Hoe inschrijven?

De eerste stap is simpel: registreer het project van jouw organisatie vóór maandag 2 oktober via deze link. Alle geregistreerde projecten passeren dan langs een jury onder leiding van de Koning Boudewijnstichting. In november worden vervolgens de geselecteerde projecten bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van het JEZ!-fonds.

Nog niet overtuigd? 

Check dan hier alle projecten waarvoor we vorig jaar geld inzamelden.test
test
responsive
thumbnail

JEZ!-organisaties aan het woord

VTM
Qmusic
HLN
Belfius