Hero Image

Het JEZ! Bootcamp is een feit: ticketverkoop afgesloten

01.02.2023
OVER JEZ!

Mogen we even jullie aandacht? Wij, dat zijn de jongeren van JEZ! Weet je wel, hét jongerencollectief dat àlle jongeren een stem en gezicht wil geven. Begin oktober gaven we met z'n achten samen met VTM, Qmusic, HLN en Belfius het startschot van JEZ!. Ondertussen veroverden we de harten van duizenden jongeren. En die van 200 jongerenorganisaties. Nu hebben we jou nodig.

Als je tussen 10 en 20 jaar bent dan toch. Of als je kinderen, buurjongens of -meisjes, nichtjes of neefjes… dat zijn. Want we nodigen alle tieners uit voor onze eerste actie: het JEZ! Bootcamp op 11 februari! De opbrengst van dit bootcamp geven we integraal aan het JEZ!-fonds en de 200 projecten.

Onze dansschoenen en graffiti spuitbussen staan al klaar. Alles wat een tiener wil kennen en kunnen staat op het programma van ons JEZ!-bootcamp. Kom genieten van de magie van JEZ!, VTM, Qmusic en HLN. Hoe? Simpel, koop een ticket voor het JEZ! Bootcamp en hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort IRL. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn zéér beperkt en de inschrijvingen sluiten af op 6 februari.

---------------------------

Ticketverkoop is afgesloten

VTM
Qmusic
HLN
Belfius