Hero Image

🛳️ De JEZ!-boot werd gedoopt met een knal! 🍾

27.03.2023
OVER JEZ!
FEESTWEEK '23

De JEZ!-boot vaart de hele week door Vlaanderen met een varende radiostudio van Qmusic aan boord. JEZ!-jongeren Jessica en Aaron en ambassadeurs Tom De Cock en Jonas Lips hadden eerst nog een belangrijke opdracht: de JEZ!-boot dopen

Met de legendarische woorden “we dopen u en wensen u een behouden vaart”, liet het viertal de champagne knallen. De spreuk leerden ze van schipper Kees die de boot de komende dagen veilige naar Brugge, Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen zal navigeren. 

Over de looks van de boot zijn Jessica en Jonas alvast tevreden: “superswag en episch”, klinkt het bij Jessica. In TikTok-termen is hij dan weer ‘ecstatic’, zo laat HLN-tiktokker Jonas Lips weten. Voor wie een beetje vertaling kan gebruiken: de boot ziet er geweldig knap uit en helemaal klaar voor een week vol JEZ!-avonturen. 

thumbnail

De JEZ!-boot werd gedoopt met een knal!

Benieuwd hoe het ondertussen gaat op de JEZ!-boot? Tune in op Qmusic, de HLN-app of VTM GO en je hoort live wat er gebeurt. En dan nu: in volle vaart naar Brugge want daar staan The Starlings, Coely, Henri PFR, Dimitri Vegas & MATTN te popelen om vanaf 16u een feestje te bouwen.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius