Hero Image

Hopppaa, De JEZ!-Collectebus verzamelde weer een mooi bedrag op dag 3

27.03.2024
DE GROTE JEZ!-ACTIEWEEK

Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx, de influencers die je kent van de VTM GO-serie De Leven, trokken vandaag de provincie Antwerpen door om het kot op stelten te zetten. Al die zotte acties leverde heel wat centen op, ontdek hier hoeveel er gegeven werd voor de jongerenorganisaties van JEZ!.

Het eindbedrag van dag 3 is…

Van busken in het station, hun eigen closet sale en slagroomtaarten incasseren: Steffi en Gerben haalden op dag 3 maar liefst 17.530,46 euro op met De JEZ!-Collectebus. Morgen is het busje in de goede handen van Karen Damen en Andy Peelman, slagen ze erin om het bedrag nog hoger te krijgen?


Dit was de dag van Steffi & Gerben:

🚉 Pendelaars wekken met een topconcertje 

Tussen 8u en 9u maakten Steffi en Gerben pendelaars op elegante wijze wakker in het station van Antwerpen-Centraal. Passanten werden getrakteerd op een free optreden van Francisco Schuster. Zo’n klepper die je zomaar gratis kan meepikken kan gelukkig rekenen op veel gulle bijdrages. 

💸 Onderweg naar hun volgende bestemming deden ze een geld-ruiltocht met een heerlijk uitgangspunt: hoeveel kan een euro waard worden in één uur tijd?

🤳🏽 Selfies in Wijnegem Shopping Center 

 Om 12 uur ‘s middags parkeerden Steffi & Gerben hun busje in Wijnegem Shopping Center. Ze kennen de weg want afgelopen weekend deden ze hier een closet sale, nu ontdekten ze live hoeveel dat heeft opgebracht. En na een spannende zoektocht kwam er nog een mooie extra som bij. 

🧁 Slagroomtaarten-gekte in Retie 

De zotste ideeën komen ongetwijfeld van de Chiromeisjes van Retie. In ruil voor een centje mogen ze slagroomtaarten gooien in het gezicht van Gerben en Steffi. Fun en smakelijke smurrie gegarandeerd!

✅ BV-items te winnen

In de namiddag kwam De JEZ!-Collectebus aan op de eindbestemming van de dag: de Grote Markt in Mechelen waar iedereen kans maaket op zotte prijzen. Sympathieke BV’s zoals Metejoor, Dina Tersago, Aaron Blommaert en Jens Dendoncker schonken een collectors item dat te winnen viel. Zelfs Regi geeft iets weg vanop zijn huwelijk, duimen maar dat Kristel akkoord ging.  

Daarna stond het publiek nog maar één ding te doen: zich helemaal smijten voor de artiesten die het podium van Mechelen in vuur en vlam zetten.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius