Hero Image

JEZ! laat van zich horen tijdens Antwerp Pride 2023!

13.08.2023
OVER JEZ!

Braveolution 

De zestiende editie van Antwerp Pride 2023 stond in het teken van "Braveolution," een samenstelling van de Engelse woorden "brave" en "evolution." Met dat thema wilde de organisatie een veilige plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waar mensen uit de LGBTQIA+-gemeenschap ook gesteund worden door mensen rondom hen.

Het thema vormde de perfecte gelegenheid voor JEZ! om de boodschap van empowerment en acceptatie te steunen én naar een nieuw niveau te tillen. Met kleurrijke ballonnen, creatieve outfits, regenboogvlaggen en een ongekend enthousiasme brulden de jongeren van JEZ! hun steun uit voor de LGBTQ+-gemeenschap en de Braveolution. Van liefde, begrip en solidariteit gesproken…

De grootste parade ooit 

Deze editie van de Antwerp Pride gaat de geschiedenisboeken in als de grootste parade ooit. Met 125.000 bezoekers en 65 delegaties was de Antwerp Pride Parade 2023 namelijk niet alleen de grootste, maar ook de meest hartverwarmende én inspirerende editie tot nu toe.

Never stop loving 

Hebben we met deze Antwerp Pride bewezen dat jongeren een krachtige stem hebben? ‘T Zal wel zijn! En meer dan dat: we toonden dat we ons inzetten voor een wereld waarin iedereen kan houden van wie die wil, want liefde is liefde. Youngsters, let’s keep on making noise! Voor gelijkheid, verdraagzaamheid én liefde.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius