Hero Image

JEZ!-projecten in de kijker

30.01.2023
JEZ!-ORGANISATIES

Doof & Jong Vlaanderen

Een van de jongerenprojecten die steun zullen krijgen van JEZ! is Doof & Jong Vlaanderen vzw. Zij willen graag een toneelkamp organiseren voor dove en slechthorende jongeren, begeleid door Serge Vlerick (dove docent en acteur) en vrijwilligers. De jongeren zullen tijdens het kamp werken aan een voorstelling die zal gebracht worden in Vlaamse Gebarentaal. 

vzw LoveSafely

De vzw Lovesafely zet zich dan weer in voor het bespreekbaar maken van toxische relaties bij jongeren vanaf 15 jaar. Met het project ‘Liefde is geen excuus’ worden jongeren op een laagdrempelige en actieve manier aangezet om na te denken over hun relaties.

Bekijk hier hun oproep.

vzw Missing You

Vzw Missing You biedt jaarlijks aan honderden kinderen, jongeren en jongvolwassenen in heel Vlaanderen de mogelijkheid om leren om te gaan met verlies. Door de gepaste begeleiding en het contact met lotgenoten komen ze krachtiger uit hun verlieservaring en kunnen ze opgroeien tot (veer)krachtige volwassenen. Om de werking zo laagdrempelig mogelijk te houden is de deelname aan de rouwgroepen gratis, vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de gepaste ondersteuning.

De volledige lijst van projecten is terug te vinden via https://www.jezofficial.be/projecten

VTM
Qmusic
HLN
Belfius