Hero Image

Kersverse JEZ!-ambassadeurs Nora, Tom en Jonas trappen de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren af

30.01.2023
OVER JEZ!

Vanochtend werd bij Qmusic de ochtendshow van Maarten en Dorothee, de kersverse winnaars van een Kastaar, gehackt door Tom De Cock. Samen met zijn collega-JEZ!-ambassadeurs Nora Gharib en Jonas Lips nam hij vanuit een aparte studio het programma over met een speciale uitzending van JEZ!-Radio. JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten. Een nieuw, aanstekelijk en creatief verhaal dat álle jongeren een stem wil geven.

De 3 kersverse JEZ!-ambassadeurs gaven het officiële startschot van de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren. Samen met de jongeren van JEZ! doen ze een warme oproep om acties op touw te zetten en geld in te zamelen voor zo’n 200 organisaties die zich inzetten voor jongeren om hen zo de kansen te geven die ze verdienen. Als kers op de taart komt er in de week voor de paasvakantie ook een JEZ!-feestweek met onder meer een varende radiostudio op de feestelijke JEZ!-boot die 5 steden en gemeenten in Vlaanderen aandoet.

Bekijk de JEZ!-spot hier:

thumbnail

JEZ!-spot

JEZ!-ambassadeurs Tom De Cock, Nora Gharib en Jonas Lips: “Toen we de vraag kregen of we mee onze schouders wilden zetten onder dit unieke project hebben we geen moment getwijfeld. Want wat is er mooier dan er mee voor kunnen zorgen dat zoveel jongeren dankzij JEZ! dat extra duwtje in de rug krijgen. Een duwtje dat vaak écht een groot verschil kan maken. We hopen dus dat Vlaanderen massaal acties op touw zal zetten om geld in te zamelen voor de 200 mooie jongerenprojecten die werden geselecteerd door de Koning Boudewijnstichting. Wij zeggen alvast volmondig JA! tegen JEZ!.” 

JEZ! van, voor en door jongeren

JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten. Een nieuw, aanstekelijk en creatief verhaaldat álle jongeren een stem wil geven.

JEZ! staat voor Jong en Zot, maar ook Jong en Zelfzeker, Jong en Zorgzaam, kortom: Jong en Zoveel meer!

JEZ! wil jongeren graag terug in het hart van de samenleving plaatsen, hen verbinden, inspireren en hen een stem en gezicht geven. JEZ! vertrekt vanuit het geloof dat gemotiveerde, geëngageerde en goed ondersteunde jongeren de kracht bezitten om de toekomst vorm te geven en de moeilijkste problemen in hun eigen omgeving en in de wereld op te lossen. Het is een project voor en door jongeren. 

Naast content creëren en events organiseren zet JEZ! ook de schouders onder de grootste goededoelenactie voor en door jongeren. Samen met heel Vlaanderen haalt JEZ! geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren van 6 tot 21 jaar.

Heel Vlaanderen kan vanaf nu een gift doen of acties op touw zetten om JEZ! te steunen via www.jezofficial.be
VTM
Qmusic
HLN
Belfius