Hero Image

Van een complete make-over tot een zotte kartingrace: zo zag de maand juni eruit voor onze LotJEZ!-winnaars!

06.07.2023
OVER JEZ!

De laatste maanden schaarde Bekend Vlaanderen zich massaal achter JEZ!. Samen verkochten we LotJEZ!, waarbij heel Vlaanderen kans maakte op zotte belevingen, in aanwezigheid van de tofste en coolste Bekende Vlamingen.
Dit stond er al op de planning!

Karten met Koen Wauters en Laura Tesoro

Tien LotJEZ!-winnaars namen deel aan een zot kartingrace. En daarin kregen ze te maken met stevige tegenstand: ook Dakar-fan Koen Wauters en zijn avontuurlijke The Voice-maatje Laura Tesoro stonden aan de startlijn. Topsnelheden én een adrenalinekick verzekerd!

De race herbeleven? Dat doe je hier:

LotJEZ! - Karten met Koen Wauters en Laura Tesoro

Achter de schermen bij VTM NIEUWS

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe het eraan toegaat achter de schermen van VTM NIEUWS? Dat is voor een aantal LotJEZ!-winnaars helemaal duidelijk geworden!

Van de camera's tot de nieuwsdesk: niemand minder dan nieuwsanker Stef Wauters vertelde hen alles over het reilen en zeilen op de redactie. Van een primeur gesproken!

Een Joe Gateau van Roger Van Damme

Trouwe Joe-luisteraars kennen ongetwijfeld het gevoel: het water dat je in de mond loopt telkens er een Joe Gateau wordt weggegeven. Say no more, want speciaal voor JEZ! konden we één 'Joe Gateau' van toppatissier Roger Van Damme weggeven! Hoogstpersoonlijk afgeleverd door Sven en Anke zelf. Smakelijk! 

Voor en na dankzij NINA

De experts van NINA waren ons deze maand dankbaar. Doorgaans stylen ze BV’s voor de cover van hun blad, deze maand mochten ze hun skills he-le-maal loslaten op niemand minder dan onze LotJEZ!-winnaars. Looking good! 

Yoga met Margot Hallemans

Hanne uit Familie heeft een verborgen talent en dat mochten enkele LotJEZ!-winnaars aan den lijve ondervinden. Ze kwamen helemaal op adem tijdens een privé-yogales met actrice Margot Hallemans. Namaste!

VTM
Qmusic
HLN
Belfius