Hero Image

Van hese stemmen naar een avond vol competitie: zo zagen de afgelopen maanden eruit voor onze LotJEZ!-winnaars!

29.09.2023
OVER JEZ!

De laatste maanden schaarde Bekend Vlaanderen zich massaal achter JEZ!. Samen verkochten we LotJEZ!, waarbij heel Vlaanderen kans maakte op zotte belevingen, in aanwezigheid van de tofste en coolste Bekende Vlamingen. Dit stond er al op de planning!

Achter de schermen bij Camille!

Kate en haar papa mochten dankzij de Lot-JEZ! een kijkje nemen achter de schermen van ‘Milo’, de nieuwe telenovelle van Camille Dhont. Als afsluiter mochten ze zelfs samen in een aflevering figureren.

Zot, zotter, zots! Ook deze activiteiten zaten in de prijzenkast.

Andere LotJEZ!-winnaars waren dan weer welkom als figurant op de set van familie. Daarnaast mochten enkele jongeren dankzij de LotJEZ! een chocoladeworkshop van dé Dominique en Julius Persoone volgen. Chocolade smaakte nog nooit zo goed! Mag het wat culinairder? Piet Huysentruyt kookte speciaal voor enkele winnaars een heerlijke maaltijd. Maar daar bleef het niet bij: de LotJEZ!-actie zorgde ook voor VIP-toegang tot de wedstrijd van de Red Lions, onze nationale hockeyploeg. Verder stond er een foute karaokeavond met de Q-DJ’sop de LotJEZ!-planning. Ambiance gegarandeerd!

test
test
responsive

Het avontuur achterna in Adventure Valley

Aangezien JEZ! natuurlijk ook voor zot staat, kon een dagje in een avonturenpark niet ontbreken. Daarom gingen Dina Tersago en Kürt Rogiers met enkele LotJEZ!-winnaars naar Adventure Valley in Durbuy om een klimparcours af te leggen.

STRIKE!

Toch wat last van hoogtevrees? Dankzij de LotJEZ! stond er ook een gezellig avondje bowlen met Julie Van den Steen en Jens Dendoncker op de planning. Wie gooit als eerste een strike?

Nooit genoeg LotJEZ!-activiteiten, toch? 

Om uit een escape room te geraken is een brein vol briljante puzzeloplossingen en teamwork nodig. Gelukkig kregen de LotJEZ!-winaars hulp van Staf en Mathias Coppens (AKA de Vlaamse guru’s van escape rooms). 

Zet je liever je brein op stop? Misschien was de karaoke-avond met de Nathalie Meskens en Tine Embrechts meer jouw ding. De microfoons waren overal en iedereen, inclusief Nathalie en Tine, zong uit volle borst. Kortom een muzikaal spektakel.

Toch liever sport als uitlaatklep? Dankzij de LotJEZ! konden de winnaars alle tips en tricks leren over bosken van Birgit Van Mol.


test
test
responsive

Achter de schermen bij Qmusic

Heb jij altijd al willen weten hoe het er aantoe gaat achter de schermen van Qmusic? Dankzij de LotJEZ! kon een winaar een kijkje nemen tijdens de ochtendshow van Maarten en Dorothee.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius