Hero Image

Mis geen seconde van De Grote JEZ!-Actieweek dankzij Qmusic

24.03.2024
DE GROTE JEZ!-ACTIEWEEK

Geraak je niet tot op het JEZ!-festivalterrein, niet getreurd! Qmusic maakt de hele dag radio in functie van JEZ! en vanaf 16u gaan ze live vanop De Grote JEZ!-Actieweek.

Zo klinkt Qmusic deze week

Maarten en Dorothee hebben dagelijks een jongere van een JEZ!-organisatie te gast en bellen iedere dag met het BV-duo dat op pad is met De JEZ!-Collectebus. Tijdens het Foute Uur spelen ze 'Verdubbel je opbrengst', waarbij een luisteraar de opbrengst een JEZ!-actie kan verdubbelen.

Tussen 10u en 16u wordt de muziek ieder uur gekozen door een JEZ!-organisatie en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes over De JEZ!-Collectebus.

Vincent Live maakt radio vanop De Grote JEZ!-Actieweek en krijgt dagelijks de burgemeester van de gaststad op bezoek. Benieuwd wat De JEZ!-Collectebus iedere dag opbrengt? Dat kom je te weten bij Vincent Live. Ook de artiesten die 's avonds op het podium staan, brengen een bezoekje bij Vincent.

Jana zendt tussen 19u en 22u uit en heeft iedere dag een jongere-reporter te gast die ze op pad stuurt voor live verslaggeving vanop het festivalterrein.

Vanaf 22u nemen jongeren en JEZ!-organisaties het programma van Tom De Cock over.

>> Volg de livestream van Qmusic

VTM
Qmusic
HLN
Belfius