Hero Image

Onze feeststeden nu al in actie: ontdek hier met welke deals jij JEZ! kan steunen

28.02.2024

Wil je een voorproefje van de De Grote JEZ!-Actieweek, dan hoef je daar niet eens veel moeite voor te doen. Heel wat horecazaken schieten nu al in actie én JEZ! Gaat op zoek naar studenten in de scholen in Oostende, Genk, Leuven en Gent. Ontdek hier wat er zoal te beleven zal zijn. 

Oostende

Op maandag 4 maart trekt JEZ! langs Vives Campus Station en het Ensorinstituut in Oostende. We laten de leerlingen kennismaken met JEZ!-organisaties in de buurt en brengen onze coole merchandising mee. Tot dan! 

Gent

Op dinsdag 5 maart mag de HoGent een bezoekje van JEZ! verwachten.

Daarnaast kan je JEZ! steunen in het STAMcafé (by CoeurCatering) in Gent. Van 11/03 tot en met 22/03 schenken ze namelijk anderhalve euro per verkochte lunch aan onze 200 jongerenorganisaties. 

Mechelen

Studenten van de Thomas More Hogeschool kunnen op woensdag 6 maart kennismaken met de JEZ!-organisaties en de JEZ!-merchandise. 

In de Vleeshalle kan je van 1 tot 24 maart cocktails en mocktails drinken ten voordele van JEZ!. 5% van de opbrengsten daarvan gaan namelijk naar het JEZ!-fonds.  

Leuven

Op donderdag 7 maart passeert JEZ! langs GO Atheneum De Ring in Leuven. 

Ook bij ijsjeszaak Decadenza kan je een steentje bijdragen voor onze organisaties: in de periode tussen 11 en 24 maart schenken ze per verkochte bol vanille- en chocolade-ijs 1 euro aan JEZ!

Genk

Leerlingen van Don Bosco Genk en de LUCA School of Arts mogen zich op vrijdag 8 maart aan een bezoekje van JEZ! verwachten. Ze kunnen er kennismaken met JEZ!-organisaties in de buurt én ze kunnen JEZ!-merch aanschaffen.µ

Ook in Krok Genk kan je terecht voor een deal ten voordele van JEZ!. Bestel je er in de maand maart een JEZ!-limo of JEZ!-croque, dan geef je meteen ook 200 jongerenorganisaties een duwtje in de rug!

VTM
Qmusic
HLN
Belfius